Πάρκο Γεωργιάδη

line

Αξίζει ένας περίπατος στο Πάρκο Γεωργιάδη που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Ελευθερίας, απέναντι από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους χώρους πρασίνου της πόλης. Στη βόρεια είσοδο του πάρκου, θα συναντήσετε έναν μικρό κήπο, όπου καλλιεργούνται κρητικά βότανα. Στη νότια πλευρά η παιδική χαρά προσφέρει ξέγνοιαστες ώρες παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους. Η προτομή του Μηνά Γεωργιάδη δεσπόζει στην είσοδο του πάρκου . Το Πάρκο Γεωργιάδη αποτελεί έναν πνεύμονα μέσα στην πόλη αποφεύγοντας τη βοή του κέντρου. Μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας στο αναψυκτήριο. Μάλιστα, τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, φιλοξενούνται συχνά στον χώρο πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

vertical_line_poi

ΦΑΓΗΤΟ

line

στη γύρω περιοχή

• Σε κοντινή απόσταση από το Πάρκο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το γλυκό σας σε κάποια από τα καφέ που βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας. (ΚΑΦΕ)
• Μπορείτε, επίσης, να επισκεφτείτε κάποιο εστιατόριο στο Μέγαρο Ντορέ και να απολαύσετε το φαγητό ή το ποτό σας με θέα το λιμάνι του Ηρακλείου. (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ)

PHOTO

line

gallery

Scroll to Top