Σαφάρι στα φαράγγια του Νότου

line.jpg

Στην έντονα ανάγλυφη Κρήτη, κατά την πορεία τους τα ποτάμια δημιουργούν εκατοντάδες άγρια και απροσπέλαστα φαράγγια, με πολλές απόκρημνες καταβάσεις και εντυπωσιακούς καταρράκτες. Τα τελευταία χρόνια, ένα νέο άθλημα έχει αποκτήσει πολλούς φίλους στην Κρήτη. Το canyoning, δηλαδή η διάσχιση φαραγγιού με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό.

Η Κρήτη είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς canyoning στην Ελλάδα. Τα ομορφότερα φαράγγια βρίσκονται στον νομό Ηρακλείου, απ’ τη μεριά του Νότιου Κρητικού πελάγους και στον νομό Λασιθίου, κοντά στον Άγιο Νικόλαο. Η ανέγγιχτη φύση των κρητικών φαραγγιών σε συνδυασμό με το γλυκό κλίμα που επικρατεί στο νησί όλο το χρόνο, θα σας συναρπάσουν.

Το canyoning είναι η απόλυτη περιπέτεια στη φύση. Βουτιές από καταρράκτες, φυσικές νεροτσουλήθρες και εξερεύνηση τόπων που ελάχιστοι μπορούν να δουν.

Μόλις βρεθείτε μέσα σ΄ ένα  φαράγγι, τα ψηλά τείχη του φαραγγιού προκαλούν δέος. Τα τρεχούμενα νερά σχηματίζουν κουρτίνες από καταρράκτες. Κάθε φαράγγι έχει πολλά κρυμμένα μυστικά όπως πολλαπλά συστήματα σπηλαίων και απίστευτους βραχώδεις σχηματισμούς.

Ζήστε αυτήν την εμπειρία αλλά με ασφάλεια. Ανακαλύψτε τα φαράγγια της Κρήτης με την καθοδήγηση έμπειρων οδηγών βουνού και τον άριστο τεχνικό εξοπλισμό. Η εμπειρία μόνο μοναδική μπορεί να χαρακτηριστεί.

vertical_line_poi.jpg
Επικοινωνία
Πήγαινέ με εκεί

PHOTO

line

gallery

Scroll to Top